Legyen az Ön vállalata: Az Év Családbarát Vállalata 2018 díj nyertese, a Családbarát Vállalat 2018 cím birtokosa!
2018. 08. 13.
Legyen az Ön vállalata: Az Év Családbarát Vállalata 2018 díj nyertese, a Családbarát Vállalat 2018 cím birtokosa!

Célunk az „Az Év Családbarát Vállalata” -díj és a Családbarát Vállalat cím adományozásával, hogy a vállalatok családbarát szemléletének elismerésén keresztül értéket teremtsünk. A Mozgalom a díjakat olyan cégek számára adományozza, akik családbarát, munka-magánélet egyensúlyát támogató működésükkel hozzájárulnak a társadalom családbarát szemléletének erősítéséhez, a gyermekvállalás támogatásához. Bővebb információt a http://www.csaladbaratvallalat.hu/ oldalon találhat.

Tudnivalók Az Év Családbarát Vállalata 2018 pályázatról

 

A pályázatot három kategóriában hirdetjük meg: kis-, közepes-, és nagyvállalatok számára. A regisztráló cégek részére 48 órán belül eljuttatjuk a pályázat részletes feltételeit.

 

REGISZTRÁCIÓ: INGYENES és FOLYAMATOS

Pályázom

PÁLYÁZAT BEKÜLDÉSI HATÁRIDEJE: 2018. SZEPTEMBER 19.

PÁLYÁZAT BEKÜLDÉSE: ELEKTRONIKUS FORMÁBAN - balansz@haromkiralyfi.hu

EREDMÉNYHIRDETÉS: 2018. NOVEMBER KÖZEPÉN
A CSALÁDBARÁT VÁLLALAT GÁLA 2018 KERETÉBEN

A Családbarát Vállalat 2018 gálán a díjazottak számára lehetőséget biztosítunk a bemutatkozásra, és arra, hogy a nagyközönséggel megismertethessék jó gyakorlataikat, eredményeiket.

 

Pályázatok elbírálásáról: A beérkező pályázatokat egy szakmai zsűri bírálja el. A kategória győztesek mellett a szakmai zsűri előterjesztése alapján az újszerű ötleteket, egyedi megoldásokat is értékeljük.

A zsűrizés szempontjai:

  • A vezetés elkötelezett abban, hogy innovatív módon fejlessze családbarát működését, figyelemmel van a környező trendekre.

  • A szervezet vezetése interakcióban, kölcsönös információcserében van a munkatársakkal, az innovációkat a lehetőségek mellett az igényekhez igazítja.

  • A szervezet aktívan foglalkozik azzal, hogy ember- és családbarát kultúrát alakítson ki, odafigyel kisgyermekes munkavállalóira, ismeri, figyelembe veszi a munkatársak élethelyzetét.

  • A vállalat saját szektorában jó gyakorlataival példaértékű.

  • A szervezeti kultúrának része a munka-magánélet egyensúly fenntarthatósága, amennyiben erre lehetőség van, él az atipikus vagy rugalmasabb munkaszervezési formákkal.

A jelenlegi helyzet megismerése mellett azt a folyamatot is értékeljük, mely során a szervezet családbarát vállalati kultúrája fejlődik.
A meghozott és a tervezett intézkedések reagálnak a munkatársak jelzéseire, visszajelzéseire, a vállalat lehetőségei szerint támogatja a családokat és a gyermekvállalást.

Az értékelést a kérdésekre adott válaszok alapján végezzük az űrlapon megadott súlyozás szerint.

A pályázati űrlapokat a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom és a zsűri tagjai a rendelkezésre bocsátott vállalati adatokat a bizalmasan kezelik, harmadik személynek nem adják át.

Adatkezelésről szóló részletesebb információk a regisztrációs űrlapon és a pályázati adatlapon találhatók.

írjon nekünk!
Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a programmal, rendezvényeinkkel kapcsolatban, írjon Nekünk üzenetet. Kollegáink a lehető leghamarabb felkeresik Önt.

Kapcsolat
Széchenyi 2020
Európai Unió
© 2018-2024 www.voroskeresztcsaladeskarrier.hu | adatkezelési tájékoztató