CSALÁD ÉS KARRIERPONT NYÍLT NYÍREGYHÁZÁN
2018. 08. 01.
CSALÁD ÉS KARRIERPONT NYÍLT NYÍREGYHÁZÁN

Az EFOP-1.2.9-17-2017-00039-es azonosítószámú, „Nő” a lehetőség! a Vöröskereszt Nőközpontjai Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében című projekt keretében Nyíregyházán, 2018. június 1-én megnyílt a Magyar Vöröskereszt Család és KarrierPONT-ja, az Észak-Alföldi régióban elsőként auditált iroda. A projekt a Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete és a Nyírtassi Polgármesteri Hivatal konzorciumi együttműködésében valósul meg.

A projekt 2018. februárban indult, megyei hatókörrel. A sikeres szakmai előkészületek (iroda helyszínének megtalálása, beszerzések) és az auditálás után 2018. június 1-étől várja az érdeklődőket a Magyar Vöröskereszt Család és KarrierPONT-ja, a Szarvas utca 5-9. szám alatti irodájában. Az érdeklődők hétfőtől csütörtökig 9-15 óra között kereshetik fel munkatársainkat, ahol ügyfélbarát, gyermeksarokkal felszerelt környezetben kaphatnak tájékoztatást tanácsadási lehetőségeinkről, rendezvényeinkről, képzéseinkről, a rugalmas munkavégzés lehetőségeiről.

A Család és KarrierPONT projekt egyik legfontosabb célkitűzése a munkavállalás szempontjából hátrányosan érintett csoportok - nők, anyák, gyermeküket egyedül nevelő apák, nagyszülők - segítése. Tanácsadások, rendezvények, tréningek szervezésével és munkalehetőségek ajánlása révén segítjük a munka világába való visszailleszkedésüket. A rendezvények, foglakozások ideje alatt gyermekfelügyelet biztosítunk a kisgyerekes szülőknek. A programokon való részvételt és tanácsadásokat nemcsak Nyíregyházán, hanem a megye bármely településén élő, pályakezdő, GYES-ről, GYED-ről visszatérő, fogyatékos gyermeket nevelő, gyermekét egyedül nevelő szülő, tartósan munkanélküli részére biztosítjuk.

A megyében működő foglalkoztatókkal többszintű együttműködést alakítunk ki. Egyrészt tájékozódunk a családbarát szolgáltatásaikról, rugalmas foglalkoztatási lehetőségeikről, másrészt ösztönözzük Őket az atipikus foglalkoztatási formák bevezetésére, a lehetőségek átgondolására.

Célunk egy olyan együttműködés kialakítása, melyben aktívan részt vesznek a munkáltatók, civil szervezetek, érdekvédelmi szervezetek és a média képviselői is.

írjon nekünk!
Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a programmal, rendezvényeinkkel kapcsolatban, írjon Nekünk üzenetet. Kollegáink a lehető leghamarabb felkeresik Önt.

Kapcsolat
Széchenyi 2020
Európai Unió
© 2018-2024 www.voroskeresztcsaladeskarrier.hu | adatkezelési tájékoztató