INGYENES GYERMEK FELÜGYELET PANCSI BOHÓCCAL
2020. 04. 07.
INGYENES GYERMEK FELÜGYELET PANCSI BOHÓCCAL

Kedves Szülők, Kedves Gyerekek!❣️ A kialakult veszélyhelyzetre tekintettel az irodánkban biztosított gyermekfelügyeletet személyesen nem tudjuk lehetővé tenni, azonban online kommunikációs csatornákon keresztüli segítséggel, igyekszünk az otthon maradó szülők válláról egy kis terhet levenni.

A rendkívüli helyzet idejére, minden hónapra meghatározott programokkal készülünk, Pancsi Bohóccal, melyeket időben megjelenítünk az oldalunkon. A szülőnek csak annyi a dolga, hogy tárcsázza a lentebb található telefonszámok egyikét, vagy Messenger-en jelzi részvételi szándékát a Vöröskereszt Család és Karrierpont Facebook oldalán keresztül, a program meghirdetett időpontja előtti nap 17 óráig arra a foglalkozásra amelyik megtetszik a családnak.

A foglalkozások 30 percesek és sajnos a létszám korlátozott, mert egyszerre csak három fél vehet részt a videó hívásban. 

 

 

Egy kis ízelítő a várható játékos foglalkozásokból:

- só-liszt gyurmából ablakdísz készítés

- origami hajtogatás

- társasjáték készítés

- szólánc játék

- délutáni mese olvasás

 

Bejelentkezés telefonon:

+36 70 933 8343

+36 70 933 8821

 

írjon nekünk!
Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a programmal, rendezvényeinkkel kapcsolatban, írjon Nekünk üzenetet. Kollegáink a lehető leghamarabb felkeresik Önt.

Kapcsolat
Széchenyi 2020
Európai Unió
© 2018-2024 www.voroskeresztcsaladeskarrier.hu | adatkezelési tájékoztató