CSALÁDBARÁT HELY TANÚSÍTÓ VÉDJEGY
2019. 06. 28.
CSALÁDBARÁT HELY TANÚSÍTÓ VÉDJEGY

Családbarát Hely Tanúsító Védjegy olyan minősítési lehetőség a pályázó munkahelyek és szolgáltató helyek számára, amelynek elnyerésével a tanúsítvány birtokosa hiteles és minőségi értékelést kap a családbarát működésről. A védjegy elnyerésével a pályázó pozitív értelemben megkülönböztetheti magát versenytársaitól, valamint előnyt szerezhet a minőségi munkavállalókért folytatott küzdelemben.

A Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. a Családbarát Hely tanúsító védjegy (CSBHTV) létrehozásával mindenki számára kiszámítható minőséget jelentő tanúsítási rendszert dolgozott ki. Ez a védjegy hitelesen bizonyítja a munkavállalók és a szolgáltatást igénybe vevők számára, hogy a védjegy tulajdonosa családbarát szemléletű, azaz családbarát munkahelyként működik, illetve családbarát szolgáltatást nyújt, mely egyúttal a szervezet társadalmi felelősségvállalását is igazolja.

 

A Családbarát Hely olyan szervezet, mely a munkáltató és a munkavállaló, valamint a szolgáltató és a szolgáltatást igénybe vevő szempontjainak kölcsönös figyelembevételével támogatja a családon belüli szerepek betöltését, figyelembe veszi a családok élethelyzetének változásait, csökkentve ezzel a szervezet elvárásainak és a családi környezet igényeinek összeütközéseiből fakadó konfliktusokat.

A Családbarát Munkahely esetében a munkavállaló támogatása megnyilvánulhat többek között az atipikus foglalkoztatás és a munkavállalóknak biztosított szolgáltatások (pl. rekreáció, közösségépítés, egészségvédelem, érdekegyeztetés, képzések) területén.

Családbarát Szolgáltató Hely esetében a szolgáltató figyelembe veszi a szolgáltatást igénybe vevő ügyfelek családi körülményeit, családjuk igényeit is, az általa nyújtott szolgáltatásokhoz igazodva (pl. etetőszék, gyermekmenü, gyermekkocsi tároló, akadálymentes közlekedés gyermekkocsi számára).

A Családbarát Hely tanúsító védjegyre széles körben lehet pályázni.

Magyarország egész területéről várjuk mikro-, kis-, közép- és nagyvállalatok, állami költségvetési szervek, nonprofit szervezetek és egyházi jogi személyek jelentkezését is. Bármely területen (versenyszféra, közszféra, nonprofit szektor) tevékenykedő szervezet nyújthat be pályázatot, hiszen a családok szempontjait mindenhol szükséges érvényesíteni.

 

Bővebb információt a http://www.csalad.hu/csaladbarathely/ honlapon találhatnak.

 

 

írjon nekünk!
Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a programmal, rendezvényeinkkel kapcsolatban, írjon Nekünk üzenetet. Kollegáink a lehető leghamarabb felkeresik Önt.

Kapcsolat
Széchenyi 2020
Európai Unió
© 2018-2024 www.voroskeresztcsaladeskarrier.hu | adatkezelési tájékoztató